GF0007 Jabor

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 10:10

Hallo Jabor, fijn dat je contact met mij opzoekt. Ik voel een hele rustige en warme energie bij jou. Kun je mij daar iets over vertellen?

 

Natuurlijk wil ik dat. [Hij glimlacht] Ik wil dat jij je ontspant. En omdat dat mijn dominante wens is zal ik eerst zelf in die staat moeten zijn voordat ik jou kan uitnodigen hetzelfde te doen.

Mijn liefdevolle open staat van toelating en acceptatie zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. Het is geen staat van ‘lokken’ want dat zou eerder manipulatief dan liefdevol of zuiver zijn.

Het is dus mijn staat van zijn waardoor je uitgenodigd wordt. Net zoals jouw staat van zijn iemand afstoot of naar jou toe trekt. En om het compleet te maken geldt dat ook voor andere wezens, materie en gebeurtenissen.

 

Dankjewel, ik ben me hier al langer bewust van. Je hebt het over creëren. Zou je hier iets meer over willen vertellen?  

 

In jullie wereld is hier al veel over geschreven en er zijn vele goede boeken die je kunt raadplegen. De beste en enige manier om het bewust te ervaren is door het te leven, het te zijn.

Maar voordat je het kunt ZIJN zal je jezelf onder de loep moeten nemen. Je zal de correlatie tussen wat je denkt, voelt  en dat wat er in je leven gebeurt onder ogen moeten zien. Veel mensen vinden dat beangstigend, want het betekent dat je volledige verantwoordelijkheid neemt voor alles in je leven.

The good, the bad & the ugly!

Het betekent ook 100% zelfliefde. Iets waarvan de mensheid al duizenden jaren ten onrechte het idee heeft dat het iets slechts is. Zelfliefde is niet iets wat je moet leren. Zelfliefde is iets wat je onderdrukt hebt. 

Al wat leeft. Zowel op aarde als daarbuiten is God*. Is liefde en licht. Door jezelf niet lief te hebben. Door het te ontkennen en te onderdrukken ontken je het wezen van je bestaan en ontstaat er een discrepantie in je lichaam. Zo ontstaan ziekten. 

Liefde voor het zelf creëert. Het heeft een ongekend scheppende kracht .

 


*(Voor het gemak gebruik ik jullie aardse termen en begrippen, waaronder het woord God, die wij niet zien als een persoon of macht, maar als oerbron of al wat is)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.