Over mij

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit gemakkelijk zijn. Ook ik ben onderweg een paar flinke hobbels tegengekomen. Maar zelfs als het kon, zou ik daar niets aan veranderen!

 

Ik heb gedurende mijn reis ongelofelijk veel geleerd, wat ik op mijn beurt weer graag met mijn klanten deel.

 

Als kind tekende ik voortdurend. Mijn agenda's en schriften stonden vol met krabbeltjes en schetsjes. De kunstacademie in Rotterdam leek een logisch gevolg.

 

Toch kon ik er mijn draai niet vinden en deed een poging mijn creativiteit op de reclamewereld los te laten. Helaas raakte ik mezelf daar helemaal kwijt en kwam met een flinke burn-out inclusief de slopende ziekte van 'Bechterew' thuis te zitten. 

 

Langzaam kwam ik tot het besef dat mijn lichaam mij liet zien waar ik de fout in was gegaan.

 

Het ontstaan van mijn schilderijen is voor mij een onmisbare stap geweest om te helen en te groeien als mens. Uren en soms dagen heb ik voor schilderijen gezeten om hun energie op me te laten inwerken. Langzaam brachten ze mij terug naar wie ik werkelijk was. Dat wat we in onze kern allemaal zijn, licht en liefde.

 

Nadat ik genezen was van 'Bechterew' ben ik me naast het schilderen gaan verdiepen in de diverse vormen van healing. Hierdoor ging ik steeds beter begrijpen wat ik precies gedaan had, waardoor ik mijn talenten steeds breder en bewuster kon gaan inzetten.