GF0003 Altheea

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 10:00

Hallo Altheea,

Fijn dat je met mij wilt communiceren.

 

Je wilde graag dat ik iets over je werk zou vragen. Zou je me daar iets over kunnen vertellen?

- Ik ben, wat jullie een engineer zouden noemen. Ik hou me bezig met het energiesysteem van de aandrijving van ons voertuig. Wat jullie een ruimteschip zouden noemen. Voor ons is de ruimte simpelweg een uitbreiding van ons bestaan op onze planeet, vandaar dat wij het gewoon een voertuig noemen.

 

Werkt je alleen?

- Nee, wij werken in ‘groepen’ met gelijkwaardige en op elkaar afgestemde kwaliteiten. Wij vullen elkaar naadloos aan binnen onze werkzaamheden.

Ik voel dat je denkt aan werkbijen en dat je je afvraagt of we als ‘horigen’ binnen een bepaalde hiërarchie vallen. In zekere zin is er een hiërarchie en toch ook weer niet. Wij zijn volkomen vrij met de totale beschikking over onze autonomiteit.  

Binnen die hiërarchie hebben we alle vrijheid om onze eigen keuzes te maken en ons te ontwikkelen. Dat betekent dat als ik zou kiezen om nieuwe talenten te ontwikkelen en vanuit mijn ziel de keuze zou maken om ergens anders deze talenten tot uitdrukking te brengen, ik alle medewerking en ondersteuning zou krijgen.

Omdat deze beweging is als water wat om een rots heen stroomt is, wordt ook mijn plek weer op eenzelfde wijze opgevuld. Als ik geen gehoor zou geven aan mijn impuls, dan zou ik zowel mijzelf als de ander tekort doen.

Maar vooralsnog heb ik daar geen plannen voor want ik ben volkomen gelukkig op de plek waar ik ben. 

 

Heb je een partner?

- Gniffel...je bedoelt een gezel!? Een mannetje/vrouwtje zoals jullie dat op aarde hebben? [nog meer gegrinnik] Nee, die heb ik niet. Ik heb wel iemand, een ziel, waarmee ik verbonden ben. Hij is niet hier, maar de verbinding is er altijd en wij kunnen wanneer we maar willen bij elkaar zijn. Om praktische redenen kiezen we daar echter wel bepaalde ‘tijdstippen’ voor.

 

Ben je niet bang dat hij.....? Nog voordat ik mij zin af kan maken hoor ik een heerlijke schaterlach. Fijn om te weten dat relatieproblemen geen plaats hebben in Altheea's wereld. 

 

En met haar sprankelende lach in m’n hoofd sluiten we af. 

  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.